Hubbo

VSK – Sandviken damer

Igår var det en lasarettsdag, fick min veckospruta och en högdsos kortison på 40 mg, får hålla tummarna att man slipper ligga däckad i helgen för sprutan igen som det har varit de två tidigare gångerna.
Kortisonet gör en piggare, och brukar ta en somna in tablett för att fixa natten 🙂 02:30 somna jag och är idag lite seg i skallen.
Idag torsdag och en vecka framåt får jag vila ifrån cytostatika medicinen revlimid, skall bli så skönt att komma lite på fötter igen om man nu gör det.
Så mycket små negativa saker som dyker upp på grund av behandlingen, små kramper i fingrarna och har märkt att vanliga magnesium piller hjälper.
Torr i munnen, och tappat smak på mycket av maten man tyckt om men man tar vad som smakar bra
Även en enorm trötthet och flåset är pinsamt dåligt, har även märkt kortisonet gör att synen ändras ibland ser jag bättre utan glasögon men så upplevde jag även på mina tidigare två behandlingar.Behövde komma ut igår annars hade jag varit för rastlös för den där speed medicinen 🙂 Mötte upp vännen Stefan på Rocklunda, som vanligt sitter vi inte tysta och när man åker hem har man lite kramp i mungiporna.


Hur gick det i bandyn då, VSK damerna krossade Sandviken med 7 – 1 efter ett stabilt spel stort sett hela matchen.


Stegen igår var nog rätt blygsamma, men jag rörde mig och kom ut alla fall
Idag väntar jag in posten, ser att paketet är på väg med ett Canon EF 300 2.8 L USM och kommer fungera till båda Canon kamerorna Canon 5D mark III och Canon EOS R6


Websupport som jag har min domän och sajt på har börjat flytta de som kan till en ny modern plattform, jag fick något Vip erbjudande och hoppas dom flyttar denna sajt så fort som möjligt.
Jag upplever min web hubbo.se väldigt seg och trög och ser verkligen fram emot att den får raketbränsle och bokstavligen flyger fram sedan.
En sak till, jag frågade support killen på websupport hur mycket diskutrymme jag utnyttjade, höll på tappa haken när han nämnde 130 gb, när jag gick in så hade jag gjort en kopia av webben som låg i roten och jag glömt tagit bort + backup programmet jag använde förut hade drygt 80 gb i backup filer.
Efter rensning har jag nu 13 gb, som är lite mer ok 😎