Hubbo

VSK – Gripen/Trollhättan 6 – 1

6 – 1 till VSK, tog inte en minut tills första målet ploppade in sedan tog det ca 13 minuter tills Gripen/Trollhättan kvitterade till 1 – 1.
Därefter kom två mål ganska tajt ifrån VSK, och med en 4-1 ledning blev spelet lite åt ett håll i andra halvlek.
Tyvärr så kom det bara två mål till ifrån grönvit, fast dom lade i två växlar till som vanligt.
Det är en fröjd att se när dom lägger i några växlar till och bara pumpar på, man kan riktigt se hur motståndarna lider när dom inte riktigt hinner med.

I pausen bjöds det på luciatåg ifrån konståknings klubben, och på dagen bjöds Västerås på flygplansuppvisning när 3 stycken Herculesplan flög över stan.

Annars var gårdagen ingen motionsdag, snarare en dag på lasarettet, för simning i bassängen sedan ett besök hos fysiologen för koll av hjärtat inför stundande behandling.
Det verkar som jag har bra pump, så får väl höra vilken typ av behandling min läkare har åt mig i januari.