VSK

Serie match bandy

VSK bandy mot Frillesås BK

Och som vanligt startade VSK i ett ruskigt tempo och som gav utdelning ganska omgående, bollen ramlade in efter en minut, kunde ramlat in fler mål kan tyckas.
Matchen var väldigt seg, och VSK släppte väl in Frillesås lite för mycket och i 42 minuten gjorde motståndarna sitt 1 – 1 mål
Sista 20 minuterna var det som proppen släppte, och målen ramlade in för VSK.
Andra halvlek var det som vanligt, målen rasade in och Frillesås orkade inte stå emot grönvit
Matchen slutade 7 – 2 till Grönvit

Mål:

1–0 (1) Martin Landström (Viktor Spångberg), 1–1 (42) Fredrik Johansson (Jesper Henriksson), 2–1 (47) Christoffer Fagerström (Jesper Jonsson), 3–1 (49) Martin Flodström (Martin Landström), 4–1 (59, hörna) Oscar Gröhn (Viktor Spångberg), 5–1 (63) Jesper Jonsson (Christoffer Fagerström), 6–1 (65) Oscar Gröhn (Daniel Johansson), 6–2 (71) Linus Jönsson, 7–2 (88) Viktor Spångberg (Martin Landström)

En motions runda på Björnön i onsdags, blev några bilder ifrån denna tur och fick ihop drygt 5 kilometer.
Har kommit igång bra met promenaderna igen, man kan ju inte sitta och fota pippifåglar och tro att man skall gå ner i vikt.

Idag träffa jag Enrico och Ullas hund Libra, och när jag ändå var på G med att fotografera hundar åkte jag till yngsta dottern och fota deras beagle Edith.
Libra var en lugn och fin hund, raka motsatsen till lugn var lilla valpen Edith, jäklar var hon var svår fotad. 😳