Vilken dag, parkerade vid Vallbybron och gick upp mot Vallby Friluftsmuseum och sedan ner utefter Svartån.

Blandade bilder ifrån gårdagens långpromenad och dagens solskens vandring, Igår var det brandmän/brandkillar som hade dykträning, inte ett dugg avundsjuk, måste varit noll sikt där nere. Har aldrig dykt i Mälaren och kommer inte göra heller.
Idag möte med grisar vid Vallby Friluftsmuseum 🙂 och lite andra djur.

Idag blev det en fika på Global Living, kaffe & bulle sedan tillbaka till bilen summa summarum 🙂 en jäkla härlig dag.

Var lite kulturell idag och besökte Västerås Konsthall och prata lite målning med Mia Idar, härligt jobb hon gjort och fina målningar mm. Hon var mer pratsjuk än vad jag var, kul att höra hennes idéer och tankar om sina alster.

Var in även på naturkompaniet och prata ryggsäckar mm, så mycket ny info jag gick därifrån med vilken säljare han var och jag blev ännu mer sugen på vandra efter jag lämnade butiken.

Mitt mål till våren är att gå lite av Bruksleden, skulle vara kul att kombinera foto och vandring även intressant att köpa bra liggunderlag och sovsäck

Tanken att sova i något vindskydd skulle vara kul, vakna på morgonen och ta en kopp kaffe och få några sköna bilder på när dagen vaknar upp.

Frågan varför man kommer på detta nu vid 65 år ålder, troligen är det någon form av bucketlist som smyger på mig eller är det för att glömma bort den där jävla cancern man dras med. Ok någon säger Aaa du har Multipel Myelom, det kan dom hålla i schakt, men efter två stamcellbyten och att värdena inte håller sig så himla länge på låga nivåer är det inte lätt att hålla humöret uppe. Plus dessa jäkla små smärtor i skelettet som är lite upp och ner, men annars är det jäkligt bra med mig.

På sju dagar har jag samlat ihop 5,5 mil i promenader, och det känns skönt fortfarande jag har en bra stuns i stegen när jag går mina rundor.