Hubbo

Trevlig promenad idag igen

Lördag och hyfsat pigg efter tre daga i behandlingen, var lite tungt igår kväll efter första go ölen när hickan började.
Jag somnade med hickan kan man säga, låg i sängen och studsade för var gång och tänkte detta är inte sant och vaknade lite utpumpad av händelsen.


Susanne släppte av mig vid Östermälarstrand för att åka på sin loppis runda, själv började jag promenera i riktning Elba kajen och fick ihop drygt 4 kilometer idag.
Något jag märkt är mitt flås som är under all kritik, antar detta kommit efter influensan jag hade under julen.
Har gett mig fa.. på att vara ute och röra på mig så mycket jag kan, för att klara av behandlingen och motion är läkande så även friskluft.
Blev ett längre samtal med Stefan ifrån fotoklubben Arosfoto, där vi självklart prata foto och kanske någon form av träffar mellan klubbar som tydligen varit populärt förut ifrån medlemmar något jag aldrig hört men det lät kanske lite intressant.


Idag lördag och vi tog sedan oss till RibHaus där jag gjorde en beställning på månadens hamburgare men lite modifierad denna gång och tyckte den blev bättre än originalet.


Ena bilden finns tre personer ute på den tunna isen, jag följde deras väg lite då och då medans jag promenerade och tänkte att dessa kommer få bada där ute.
Förstår inte varför man måste ge sig ut nu och på tunn is och även med ett litet snötäcke över hela isen.
Klickar man på bilden så förstoras den och man ser dessa åkare lite bättre.
Väl hemma var det dags för lite vila, medicinen tar på krafterna men allt känns riktigt bra än så länge och har ännu inte fått någon hicka av första go ölen som idag är en Oppigårds Deep som jag verkligen kan rekommendera.