Hubbo


Fika, Motion och fotografering
Två dagar med solsken och motion plus massor av fotografering.
Blev en tur igår Torsdag till Strömsholm, bara att gå lugnt och sakta och njuta av den härliga luften på morgonen som naturen bjuder på är för mig #skogsbad à la lyx.
Efter denna plats åkte jag bakvägen hem över Rytterne och svängde av vid i mitt tycke Västmanlands finaste slott, Tidö slott är en vacker plats att spatsera runt på.
Lite synd att Borgen Oldenburg verkar få förfalla totalt, staket runt om för säkerheten så ingen går in och hamnar i några rasmassor.


Dagen idag Fredag började lika bra som gårdagen, sol och skön morgon värme.
Tog några bilder innan det var dags för fika på Öhrmans café, med gubbgänget.
Ännu en Fredags fika där vi löste alla världsproblemen några gånger om, när fikat är över har man lite träningverk i skrattmuskeln 🙂
7,5 kilometer igår och idag 4,5 kilometer, så på sex dagar har jag fått ihop 4,5 mil och är så jäkla nöjd med mig själv.


Fick lite problem med datorn i veckan, efter uppdateringen av senaste Photoshop den klagade på grafikprocessorn inte riktigt orkade med detta program. Har fått kört ett riktigt bra program under en längre tid som rensar och frigör minne och disk mm.
Det har blivit lite segare och segare, men jag har tyckt att jag löst problemet tills denna uppdatering av Photoshop.
Jag beställde igår en ny Macbook Pro M1 Max, det kommer gå riktigt snabbt att jobba med bilderna framöver och kan till och med köra fotostackning, med väldigt mycket bilder samtidigt något jag inte kunnat gjort på många år.
Idag under redigeringen fick jag köra CleanMyMac X några gånger för att bli klar med bilderna.
Några bilder redigerades inte alls men hänger ändå med när jag kör mitt spara som macro, då blir alla bilder samma storlek och sparas med xxxxx.01 osv.