Hubbo

Skogspromenader

Måndag och var en sådan där dag man inte planerat något speciellt, tog mig ut i skogen för lite svampplockning utanför Västerås.
Det börja ju bra, när jag skulle börja gå ifrån bilen in i skogen, kameran på ryggen, sittpallen hängd på axeln och det där jäkla vandringspinnarna flög åt alla håll när jag fastna med ena skosnöret i andra foten.
Det var någon form av stenkross som låg på backen blandat med lera, där låg jag en stund med blodig hand och undra va som hände.
Det är sådana här stunder man skall tala om var man är till vänner, utifall man blir liggandes där.
Nåja jag borsta av mig och hade lite spritservetter i fickan och tvätta rent handen ifrån blodet, och fortsatte min vandring in i skogen.
Gick runt i en skog jag varit till ett antal gånger, och någon smart person har faktiskt snitslat här och där och det är lätt att se var man är någonstans utan att gå för mycket fel.
Fick väl ihop halvt kilo svamp, och är nöjd ändå.
Blev ca 3 kilometer i skogen igår, plus ett foto där jag satt och hade min fruktstund 🙂


Idag tisdag tog jag mig till Björnön, någon hade byggt en skogshund eller vad det nu var.
Den såg alla fall skum ut där den liksom titta på mig, där jag gick i spåret.
Fick ihop 6,5 kilometer idag, plus att jag körde bassängträning i en timme.
I morgon är det bandy igen, med direktör Stefan och match mellan VSK – Vetlanda.
Med VSKs form nu så tror jag på en tvåpoängare igen, och att se när maskineriet börjar trampa på då är dom riktigt grymma.
Jag har fått lite sug på sportfotografering, det är jäkligt kul men det går väldigt fort i bandyn kameran får verkligen göra rätt för sig och den är otrolig på sin autofokus och följa på människor som i detta fall.


Cancern ”multiple myelom” börja öka för varje gång nu när jag är och lämnar prover, har inte hört något ännu ifrån läkaren men räknar med behandling nästa år.
Har ingen lust att köra igång någon innan jul, då man vill kunna äta normalt och träffa barn och barnbarn.
Och även ett nyår kanske upp i Hedemora, för ett blues jam igen och en trevlig efterfest som det brukar bli med massa god mat och live musik igen.