Hubbo

Strömsholm och promenera i solen

Tisdagen fotografering och promenad


Tog mig en tur till Strömsholm och gick ifrån den lilla parkeringen vid bron och bort till flytbryggan.
Fåglarna är mycket skyggare här än i stan, som kanske är lite vana med människor.
hade en lugn vandring fram och tillbaka, men gick förbi bilen med flit till en annan brygga där jag avslutade med lite sockerkaka och dryck.Tänkte jag skulle ta gamla vägen hem och åkte igenom Borgåsund mot Ryttene, vid Borgåsund slängde jag ett getöga upp mod Christers hus och såg han sitta där ute i solen.
Svängde upp och blev bjuden på kaffe & bulle, den där timmen gick fort om det nu räcker med en timme, men alltid kul att träffa Christer och speciellt höra om hans fotoprojekt som alltid är på några nivåer mer än vad en annan är på, och helt olika fotografering exempel all dessa olika analoga fotograferingar, gummitryck, glasplåt fotografering fullformats kamera.
Fick en liten utskällning av Taxen Sören när jag kom och höll mig på min sida och han fick komma själv, och jag tror vi blev ”lite” kompisar innan jag åkte.
Sålde faktiskt min Hasselblad som han skulle ge till frun sin, men han behöll själv och det blev en Rolleiflex till henne istället 🤔
Kan sakna hasselbladaren ibland, men jag har inte dessa utrymmen som kan behövas där allt som exempel skölj och torkutrustning för film och fotopapper står framme hela tiden.
Men vilka bilder man får, så häftigt när man lyfter upp förstoringen och ser bilden man jobbat med är så fin.
Denna dag blev det drygt 3 kilometer, bra jobbat av mig på denna tisdag.


Höll på att glömma att det var fotocirkel träff igår tisdag också, Claes slog på stortrumman igår och hade med massa gott matbröd, och härliga pålägg.
Fem killar som får prata fritt, spårar samtalen iväg lite ifrån fotografringen 🙈


Onsdagen bilder med promenad


Onsdag och dags för spruta nr 5 idag plus högdos kortison, tog även som vanligt blodprover på olika saker bland annat M-komp denna gång.
Lite gråväder idag, men inget hindrar en tiger, gav mig ut vid Tegeludden och såg en äldre man ge sig ut på isen som om han vore en total nybörjare.
För varje skridskoskär höll han på att ramla på isen/vattnet, det enda jag tänkte var gå inte ner under isen för jag kommer inte orka dra upp den personen.


Tegeludden blev lite tråkigt ställe att gå på nu när allt var grått och slaskigt, så det fick bli Södra Björnön.
Idag lyckades jag få ihop 5,5 kilometer 🙂 kanske var det där kortisonet som triggade mig idag.


Sista två bilderna är väl inga vackra bilder, den sista på kullen som jag blev lite förvånad över. i höstas eller kanske lite tidigare var det grävskopor och schaktade jord och förberedde för vildblommor, bin och andra insekter som då västerås kommun stod för.
Om man nu stängslar in detta och skall låta fåren beta kommer det ju inte växa blommor där eller jag kan ha fel som vanligt när jag killgissar på något jag inte har en blekaste om.
Och antar Västerås kommun har full koll på detta, då har ju betalat för bägge två projekten.


I morgon torsdag börjar det med cytostatikan igen i tre veckor för sedan en veckas vila, ser redan fram emot viloveckan.


Väntar på min sajt hubbo.se skall flyttas till en nyare miljö, ryktet säger att de som flyttats har får supersnabba sidor och detta kommer bli ett rejält lyft för hubbo.se som jag tycker gått som ett lass skit något år nu.
Kommer kanske bli kul att kolla igenom min sajt för de som jag plågar med mina länkar, också er som går dit frivilligt utan min länk.


Tänk att i April blir det tvåårs firande på bloggen, och allt är för att jag vill ha något för hålla igång skallen med och där ingår fotografering och promenaderna också allt blir ju lite vad jag varit om dagarna och mitt mående som är lite upp och ner ifrån alla cancerbehandlingar och denna jag håller på med nu.
Promenaderna för motionen och gym och simningen har gjort att många man pratar med säger att man ser oförskämt pigg ut, kanske är så på utsidan förutom magen som inte fattar att den skall minska 🙈😂.
Tror att insidan kanske varit värre om jag inte gjort något alls och får vara nöjd med måendet vilket fall.


Gym och simning håller jag upp med nu under själva behandlingen, simma får jag inte göra på grund av cytostatikan men jag kommer ligga i bassängen tids nog ändå.
Förra året 2022 hade jag fått ihop 180 mil i promenader , för ”mig” låter det galet mycket. Finns folk som gör dessa sträckor på någon månad, kanske inte något mål för mig men en kortare vandring och sova i tält skulle vara skit kul. Detta får jag sätta som en bucketlist till efter behandling och kanske närmare sommar/höst ungefär.