Tidigt upp för en tur till Stockholm och fira Hannas 34 års dag 🙂 jäklar vad gammal man känner sig, detta är alltså yngsta dottern.

Hämta Matilda äldsta dottern sedan iväg, så typiskt när man kommer fram finns fa.. inte en parkering inom sikte, blev ett varv extra runt Drottninggatan, för att sedan ta oss ut till Rosendals Trädgårdar och en trevlig stund och go mat. ( Blev lite fundersam när en av ungarna sa att Pappa lugna dig ( Tror jag sa lite tyst, fan sätt lite fart nu ) 🙂 då hade jag tre fruntimmer som kackla i bilen, samtidigt som jag skulle höra hon i bilkartan om vägbeskrivningen.
Vi tog oss ut till Rosendals Trädgårdar för trevlig middag, och gick sedan en tur runt om i området där.
Kan ju inte säga småsnackades, man får ha tur om man får en syl i vädret 🙂  Men så härliga ungar man har, syns att dom brås på mor sin.

Fotografiska museet var rätt bra, katter och hund bilder var lite kul men sådant ser man för det mesta på instagram eller fejjan.
Var max ca 10 bilder som var lite  lite utöver det vanliga.
Nästa våning med Nude hade jag förväntat mig mer av, fanns några voow bilder, nu skulle jag tagit bild på några av de bra bilderna överlag bland djur, och nude.
Och sista rummet gick jag in i var Between These Folded Walls, Utopia gick snabbt ut tyckte det var en rätt tråkig utställning ”tycker jag”.

Ner på stan igen och här splittra vi på oss blev först lite paralyserad va gör jag nu men fann mig snabbt, han med lite fotografering men bara lite runt Ingrossos krog och Central badet och Hötorget med dess färger alltid kul att gå runt där och strosa.
Blev fotografering i monokromt läge, detta har jag nu kört med ca 1 månad rätt intressant att fota så här. Och vill man ha färg är det bara att göra om dem till färg i redigeraren hemma sedan. Tog även några bilder med telefonens kamera

Sedan upp för go fika, så trevlig dag men jäkla seg nu efter att kört fram och tillbaka nu väntar en go Cognac på bordet så godnatt mina vänner :-).