Hubbo

Idag drygt 5 kilometer

Fika på Öhrmans café idag och mycket skratt som vanligt och en del världsproblem lösta.
Lite snack om New York, Janne pratade varmt om både Florida och San Francisco den sist nämnda har varit en stad som hade varit läckert att åka till även också hyra en bil och se sig om lite mer.


Efter fikat var det dags för dagens promenad, och åkte ut till Södra Björnön och fick ihop 5 kilometer idag, plus en liten fruktstund vid nya bryggan på Södra Björnö badet.
Medans jag står där och tittar ut mot den slaskiga isen, kommer det en ensam skridskoåkare utan ryggsäck, var för långt bort för att se om personen hade ispiggar med sig men antar stavarna kan räknas som ett hjälpmedel ifall olyckan skulle vara framme.
Han fortsatte som jag tyckte mot Gäddeholmsbryggan, och när man står och kisar så såg det nästan ut som öppet vatten inte långt ifrån där han åkte.
Men jag tyckte alla fall detta såg helt idiotiskt ut att åka själv, mig hade han inte fått hjälp av för isen hade säkert gått sönder bara jag gått ut på isen ifrån min plats där jag var.


Fredag kväll och fortfarande inte något sugen på öl, vad är det som händer med mig 😱 😂 jag tror till och med jag gått ner något kilo men kan ju inte erkänna att öl kan vara onyttigt.


Idag har jag känt mig hyfsat pigg, kan vart lite speedad i morse av kortisonet som jag fick i onsdags men låter konstigt om det sitter i så länge.
Tror jag räknat ut att cytostatika behandlingen är över runt midsommar, och det känns väldigt långt dit just nu.