Hubbo

Lasarett och Södra Björnön

Idag var det dags för spruta nummer tio och fick även månadens skelettförstärkande dropp, plus en halvtimmes prat med sköterskan hur jag mått sedan sist mm.
Fortfarande är mina värden riktigt bra enligt henne, och det känns jäkligt bra att jag inte mått sämre under behandlingen, klart mycket enklare en stamcells behandlingarna jag gjort tidigare.
Men idag blev det även kortison, så natten kommer bli några timmar längre med stora ögon. 🧌
Är väl klar lagom till midsommar, och hoppas jag tycker om öl då, jag skall minst ha två go öl den dagen. 🥳


Efter sjukhus besöket fick det bli Södra Björnön, en snöig promenad och fick även några bilder på en stackars Koltrast jag jagade runt bland träden där i skogen.
Det var länge sedan jag använde plugin programmet Exposure X5, efter uppgraderingen till senaste photoshop kom inte Exposure upp som filter/plugins, men man kan öppna det genom Lightroom och sedan spara bilden som jpg, kan ju vara kul ibland att experimentera med program man inte kört på ett tag.
Jag antar plugin programmet skulle komma upp som filter/plugins i photoshop om jag köpte uppdateringen Exposure X7, men det får bli någon annan gång.


Träffade på en Tony till i skogen, det går några år i mellan gångerna och man blir mer och mer osäker på ansikten man inte sett på några år.
Blev prat i skogen i minst en halvtimme, och hans hund en Border collie blev väldigt otålig till slut men jag var ändå jäkligt imponerad att han hade full koll på hunden, härligt att se när hunden inte släpper husse med blicken en sekund.
Den var motsatsen till våra Basset hounds vi hade, deras blick fick man knappt kontakt med 🙈 det var mest skinn som hängde för mycket överallt. 😂
Men dom var jäkligt coola, och skulle vara härligt med en likadan igen, fast då lite smäckrare som de avlas nu för tiden.


4,5 kilometer blev det idag, ännu en bra dag. 🕺🏻