Hubbo

En tur till Slagårda

Lördagen var ingen fotografering och knappt någon promenad heller, vi skulle ner till stan och fastnade i en seriekrock i snöovädret.
Vägarna var såphala, och hålla avstånd och hastigheten mer än viktigt igår.
Först två bilar krockar i rondellen på väg 56 utanför Hökåsen, sedan tre bilar som försöker bromsa som är på väg in i denna rondell och där kom långtradaren och skapade seriekrocken.
Det var bara att backa tillbaka och svänga in mot Hökåsens tidigare avfart och åka hem igen, på radion ploppa det upp att bilar hade krockat här och där innm loppet av några minuter.


Softa en stund innan vi gjorde en andra attack mot city, denna gång kändes det inte lika halt på vägen och det blev en bentolåda på Sushi Yama.
Blev även ett inköp av en kikare igår, nu när man skall fota lite pippi fåglar.


Tog mig en tur till Slagårda idag, skulle fotografera en fågel i trädet men den lille fa.. satt ju inte still en sekund och hamna hela tiden bakom någon gren som störde.
Det var en liten Stjärtmes som var så kvick bland grenarna, det är tur man har Anders som kan det där om fåglar.
Sedan kom ett par Tranor på överflygning, plus en rovfågel av något slag kan vara en ormvråk men kan ju inte sitta och killgissa bara sådär.😂


Har mått riktigt bra denna helg, jämfört med tidigare men tröttheten verkar sitta kvar.
Kändes lite härligt i veckan när vädret var så härligt, då är det svårt att vara trött och vill mest bara fånga dagen jämfört med dagar som idag då man har lust att be dagen hoppa och fara.