Hubbo

Skön höstdag vid Strömsholm
Tog mig ut till härliga Strömsholm för fotografering och promenad, gick runt slottet ner mot galoppbanan och tillbaka, Lite bilder ifrån kanalen med strömmande vatten och lite slottsbilder. Tog mig sedan mot Strömsholm och ridhusen, Markan och stallet.


Fotograferade lite ponnydressyr, det kände jag igen sedan vår äldsta dotter tävlade med Robin 🙂 på högre nivå


Gick och hälsade på Anette Backlund som har flyttat till ett mysigt ställe bakom Markan fiket där hon klär möbler mm
Ateljen STRÖMSHOLMSVÄGEN 190 734 94 Strömsholm


Tog mig sedan till Westerqwarn där det var julmarknad, mycket bilar på parkeringen kändes lite som en Måndags träff när man svängde in, detta kunde jag skippat idag mer för barnen.


Ps 5 km lite drygt blev det idag.


Lite av den andra skiten cancern, jag tror det är rätt Ok ännu, inga planerade behandlingar hade lite problem med ryggont under högra skuldran men efter några veckors ont har det gått över det mesta. Sköterskan trodde det var en spricka i ett revben och kan kännas lite och tar sin tid innan det läks. Jag fortsätter med mina promenader och även med att promenaderna får att känna en 2 – 3 år yngre 🙂


Man kanske skulle starta en fotoskola för pensionärer eller en promenad grupp där någon tycker det är kul att baka kan få vara med 🙂 skulle verkligen uppskatta en sådan grupp.


Ok bild nummer 1 parkeringen vid Strömsholms slott, och gick till höger mot slottet tog en bild i svartvit, stenköket till höger har jag ställt ut tavlor jag målat för några år sedan. Bild nummer 2 blev lite av strömmens virvlar, mycket vatten på G nu.

Slottet i svart & vitt på bild nummer 3, vet inte varför men jag fotar gärna i svartvit och de bilder som är bra som ”jag” tycker i svartvit får så vara.

Bild nummer 4 ett hinder för fälttävlan, sist jag fota fälttävlan var detta hinder inte på denna bana.

Bild nr 5 Nu var jag nästan framme vid flotten när detta kort togs, dags att vända tillbaka mot slottet så bild nr 6 blir med lite kortare slutar tid men handhållen..

Bild 6 & 7 kom två tjejer med hästar, dom måste ha sett hundratals med fotografer blir alltid ett stort garv när man kommer med kameran, lika var gång.

Nummer 8 & 9 blev någon dressyr tävling i stora ridhuset

Nr 10 massa flygplan i formation över Strömsholm

Nr 11 & 12 blev inne i stallet, ena stallet alltså så jäkla fint där inne träffa en häst som ville komma ut lite närmre 🙂

13 & 14 blev ett av de gamla ridhusen och Markan

15 & 16 Westerqwarn gick där en stund tills jag kände att detta var fel ställe, blev två kort sedan hem mot Tillberga .