Hubbo.se

Östermälarstrand – till båtvarvet och tillbaka

Efter dagens spruta och frisering ej på samma ställe, 😂 tog jag mig ner till Östermälarstrand och gick sedan en kort bit förbi båtvarvet och tillbaka.
Svängde av på tillbaka vägen ut mot udden vid båtklubbarna framför Steam, när jag skulle gå tillbaka på bryggan mot Steam hotel stod där en lirare/person med en okopplad Fransk Mastiff på den smala bryggan jag gick på.
När jag närmade mig gjorde hunden ett utfall mot mig och skällde till, jag blev så jäkla rädd så jag vråla att han skulle koppla hunden.
Mest för jag är så infektions känslig, hade hunden bitit mig hade jag fått åkt till lasarettet omgående.
Nu tände denna lirare till och skulle kicka mig sa han på bruten svenska, 🙈 och att jag var en gammal gubbe hur han nu visste det 🤔 😂
Och han måste varit något utöver det vanliga, han nämnde att jag var för gammal för sex så tydligen finns det en åldersgräns där när man inte klarar det mer.
Jag höll bara med och vände och gick, vilka jäkla tomtar det finns.
Ett tag tänkte jag sända ner han ifrån bryggan, i det kalla vattnet men slog detta ur min tanke omgående.
Man vet ju inte om han hade haft flytväst då hade jag ju ansträngt mig i onödan.
Men dessa har väl skottsäker väst och en pistol på sig som standard klädsel plus denna okopplade galna hund.🧌


I morgon är det dags för omgång nummer fyra med cytostatika och har idag känt mig rätt fräsch efter omständigheterna.
Idag är det en sådan där natt man får ligga vaken lite, på grund av högdosen kortison på 40 mg.
Och får veta mer om en vecka hur mitt myelom värde är efter drygt två månaders behandling, jag sa till min sköterska att mitt värde kanske gått ner till sju och hon tyckte det lät som en vettig gissning.
Plasmocytomen undre höger skuldra verkar också ha gått ner, har inte märkt av några besvär där på några veckor nu.


Ny frisörska idag, går normalt hos min svägerska och blir klippt, idag var det var första gången någon gjort backslick på mig, jag såg ut som en bratts när jag lämnade salongen, men för 150 kr var det var det värt detta.
Så fort jag satt i bilen rufsa jag till det normalt igen 😂 och som sagt jag är nog gammal.


Annars var dagen jäkla härligt då solen ploppade fram hela dagen, och det skall vara sol i morgon också men tänkte undvika Skitviken och hitta något lugnare ställe att gå på.
Det kan ju inte vara så många veckor kvar till sköna vårvärmen kommer in, och pippi fåglar börjar göra sig hörd och synliga.
Ser även fram emot någon foto promenad ute vid Åholmen i år igen, samtidigt måste det finnas massor av fina platser att spatsera på i närheten av där man bor.
Det blev sex kilometer idag, vilket jag tycker är bra gjort av mig och nu när det börjar bli skönare ute och behandlingen börjar kännas ok kan det bli sådana där långpromenader igen som förut.
Saknar simningen och gymmet, men får inte bada för cytostatikan och väntar lite då även med gymmet så jag inte har sönder något revben igen.


Avslutar dagens foto med några norrskens bilder tagna 00:15 över Tillberga och riktning norrut någon av bilderna var himlen både grön och röd jäkla häftigt att se.
Dessa är tagna med Huawei 30 pro och handhållen med stöd på fönsterbrädan innomhus.
Och fortfarande inget trött 🥺