Blues

Hedemora blues jam

Äntligen tisdag och få träna i värmande vatten, körde ett fyspass i vattnet fyra repetitioner + lite simning och det känns i armarna att man gjort lite extra idag i bassängen.
Sedan ner till Östermälarstrand och parkera bilen, sedan en promenad på 7 kilometer fram till Lillåudden och tillbaka.
Blev även lite foton på Gråhägern ifrån två olika vinklar 🙂Och så kom dagen som jag hade väntat på, pratat med läkaren min idag angående hur min sjukdoms status ser ut.
M-komp verkar har rusat iväg de sista 3 – 4 månaderna, varför den gjort det kunde hon inte svara på.
Nåja det kommer bli en behandling i januari, hon pratade om en behandling med Daratumumab som är en antikropp, som hämmar cancercellernas tillväxt.
Kuren är 8 veckor med dropp en gång i veckan.
Under behandlingen följs dina blodprover och eventuella biverkningar, intressant det där med biverkningar.

Trötthet är vanligt, kan man bli tröttare än vad jag är idag jag kommer vara som en zombie.
Kan känna sig energilös och aldrig utvilad.
Minnet kan bli sämre, och du kan få svårare att koncentrera dig och lösa problem det är tur jag har vänner att fråga om hjälp då.
Du kan också ha svårt att orka umgås och vara social, står inte att jag kan vara jobbig att umgås med alla fall.
Tips: Försök att motionera och röra på dig. Det är det enda som man vet hjälper mot tröttheten alltså jag går ca 4 mil i veckan plus gym och bad jag skall alltså göra ännu mer.


Sedan skulle hon även kolla med expertisen på Akademiska sjukhuset om dom kanske hade någon ny studie som kunde vara aktuell istället för Daratumumab.
Blir det en studie måste jag åka till Uppsala varje gång för behandling, men jag får även träffa alla gamla hmm och unga kollegor igen.