Hubbo

Spruta nr 6 idag

Så blev det onsdag igen, och dags för spruta nr 6 plus högdos kortison på 40 mg.
Ja jag kommer ha svårt att somna inatt igen, och antar jag kommer vara småspeedad hela dagen i morgon.
Blev så jäkla glad när min sköterska berätta att jag svarat så bra på behandlingen, finns en en bild med där min M komp visas som graf och värdet var 32 vid starten på behandlingen och nu är nere på 13 och detta efter 6 veckors behandling.
Kan bara se positivt på denna, jämfört med de två föregående behandlingarna jag gjort och det är 18 veckor kvar på denna jag nu håller på med så om jag räknat rätt lär det bli lagom till midsommar.


Var på ett väldigt intressant klubbmöte på Culturen idag och då var jag och Stefan där som inbjudna gäster.
Programmet var: fotografiet som verktyg för polis och åklagare genom tiderna
Bilderna tyckte jag var rätt lugna, hörde någon som jämra sig lite och någon tittade bort.
Har man följt dessa TV serier på Viaplay som handlar om olika kriminalfall i Sverige så kände man igen bilderna ifrån sadisten som plågade en kvinna till döds.
Dessa människor skall man nog kasta bort nyckeln för så de aldrig kommer ut mer.
Jag antar man blev lite van med all sjukhusfotografering, som jag tyckte var jäkligt intressant att fotografera och även sitta och titta på under tiden man inte fotograferade när läkarna gjorde sina ingrepp.
En sak jag gillade med operations fotograferingen var frukost mackorna man fick innan man gick in i operationssalen 🙈😂
Förresten det var massor med saker jag gillade på Plastiken på Akademiska sjukhuset, var inte bara fotograf blev även lokal IT tekniker på avdelningen och allt skoj man gjorde med vissa exempel byta arbetsbyxor till minsta storlek för en av dom och höra henne stå och svära inne i omklädningsrummet 😂, jag bytte om i samma rum om någon nu undrar vad jag gjorde på damernas.


Ett stort tack till Rolf och även till Fotoklubben Aros och inte att förglömma till talaren själv för att vi fick komma och lyssna idag.


Stegen idag blev 6,3 kilometer, man får lite mer energi när solen tittar fram som idag, och ja kortisonet gjorde väl sitt också antar jag.
Det blev även en liten fruktstund nere vid Skitviken, där jag såg Kungsfiskaren två gånger komma flygande i en väldans fart så inget foto på denna lilla vackra fågel idag.