Hubbo

Med gubbarna vid Asköviken
Solig dag vid Asköviken

En trevlig torsdag utspelade sig vid Asköviken. Vid tio på morgonen begav jag mig ut för att köpa lite fikabröd och sedan möta upp Anders, Amme och Micke vid den vanliga parkeringen vid Asköviken. Dock visade det sig att denna parkering inte var så vanlig som jag trott, eftersom några av herrarna valde att parkera på den andra sidan. Det blev en lärorik insikt, och jag noterade att jag måste vara lite mer specifik nästa gång jag planerar ett möte.

Tyvärr resulterade dagen inte i några fågelbilder. Istället ägnade vi tiden åt att prata om allt möjligt annat. Trots bristen på fågelskådning var det en härlig dag att vara utomhus, särskilt jämfört med det dåliga vädret dagen innan.


Under dagens besök på lasarettet fick jag inandas lite medicin på infektionsavdelningen, och därefter begav jag mig till Öhrmans café för att avnjuta lite fika med gubbarna. Just när vi lämnade caféet började regnet falla, och det verkar som om vädret kommer att försämras ännu mer framöver. Det är verkligen typiskt att regnet kommer nu när jag precis fått ny energi för att återuppta mina promenader.

Att vara ute och gå i nollgradigt regn känns inte särskilt lockande. Det är en mindre rolig upplevelse, men jag försöker ändå hålla motivationen uppe. Under veckan har jag lyckats få till 2,1 mil i steg hittills, och det är något jag får vara nöjd med.

En tidigare tur vid Asköviken
Klicka här för att komma dit


Länk till Guide – Natursidan
Klicka här för att komma dit