Bandy


Bandy, VSK och promenaderVilken vecka det varit, har vart väldigt lite aktiv på att skriva här för jag haft fullt upp med massor av pensionärs saker.


Veckan har mina steg kommit till 3,6 mil och har även hunnit med simningen på en timme och 1 1/2 timmes gym, har fortfarande träningsvärk efter gymmet på baksidan av låren och tricepsen och fortsätter jag så här lär jag få en muskel som syns kanske 🙂

Tisdagen bjöd på simning, mat med Herr Larsson på Global Living och långpromenad för mig själv efter detta med en frukstund.

Onsdagen var lite seg, kanske för mycket träning för kroppen min, men tig mig ändå ut på 5 km.

Torsdagen var ganska lik dagen före, gjorde mina km förutom att jag pratade med min läkare om ny behandling vi kom fram till att vi tar nytt möte om tre månader och ser vad mina värden är då, självklart räknar jag med en ny behandling men jag mår bra förutom lite småsaker jag haft hela tiden. Ja jag somnade jäkla skönt på kvällen efter allt rännande hit och dit.


Jag skippade Hedemora blues jam idag, Peps Persson är ingen som jag lyssnat så mycket på.
Så inför hyllningen av Peps med ” Karin Rudefelt & Dr Blues med vänner så valde jag bandy istället.
Så jäkla kyligt fast jag hade extra kläder på mig, Lördagen tog jag istället vinterjackan och fingervantar med mig men glömde mössan.
Tyckte att sitta och åka ca 15 mil för att jag skall fota något och lyssna på musik, valde jag istället bandyn gratis i två dagar med korv och kaffe med trevlig sällskap.
Hedemora finns det trevligt folk också, men Rocklunda ligger lite närmre.


Innan matchen en tyst minut för Sören Boström, en legendar inom bandyn.
Fredag dags för bandy fotografering, första matchen var VSK – Edsbyn, såg bra ut länge innan jag tyckte VSK strula till det lite på sista 40 metrarna som Edsbyn enkelt plockade bort VSK.

Att sedan Edsbyn hade ett enormt flyt på sina hörnor var mindre bra för grönvit, men det är ett spel och det är målen som räknas.

Åkte för att fotografera även Lördagen match mellan VSK – AIK, troddei min enfald att dett blir en mumsbit för grönvit, men så fel jag hade det blev seger för AIK.
En av bilderna där han har helt öppet mål, målvakten i AIK ligger och sprattlar på isen och han räddar bollen i från detta läge.

Samma igen VSK strula till det på sista 30-40 metrarna, och AIK gjorde mål på sina chanser.

Men när väl VSK ansträngde sig lite extra som gav detta resultat genast, kunde dom inte pumpat på så på detta sett hela matchen.
Nr. 57 i AIK en hjälte för dagen, han gjorde sitt och resten av laget följde med.