Strömsholm bildgruppen Prisma

Fotografering, träning och promenader


Igår var det äntligen Måndag, jo faktiskt är det så jag känner då är det träning först som gäller, inget bad denna gång utan körde på gymmet ett bra pass tycker jag.
Sedan träffade jag läkaren för första gången live, har bara pratats på telefon förut.
Snacka lite om ny eventuell behandling och men skall följa upp som vanligt varje månad och sedan ta nytt beslut till hösten för att se hur mina värden är och hur jag mår.
Just nu är det väldigt bra, men alla vet att allt kan svänga bara en lite förkylning kan ju bli väldigt tung för oss män.

Sedan vid sextiden var det träff med Bildgruppen Prisma i Strömsholms, slottet och slottsbanan, kanalen och allt där runt omkring är så vackert och rogivande. Lite kul bild med tornet på slottet, det är solen som skiner upp inne i rummet där.

Gubben på bild med fru och två folköl, en drucken och den andra på G. Undrar vad han sade till frun sin? Vi åker ut och njuter vid Strömsholm, jo hej du .-)

Det blev ca 6 km denna dag plus gymmet riktigt bra jobbat av mig.
Vi avslutade med medtagen kaffe och fikabröd, med massa småprat om allt möjligt.

4 km idag Tisdag är rätt bra med tanke på värmen som vart, nu när jag sitter på altanen med en stor kopp te så ösregnar det och jag hör åskan igenom hörlurarna.
Fick även mitt pass idag så vi kanske hälsar på hos släkten i Almuñéca i deras sommarstuga.
Går ju till och med flyg ifrån Västerås, tyvärr så är det Ryanair härifrån i så fall.

Jäkla vaktbolag, när dom åker och skall köpa mat så ställer dom sig jäkligt nära matstället, antagligen för att dom inte orkar gå längre och är gamla och för att ingen skulle komma på tanken att lappa dom där.

Blev en hamburgare i Saluhallen på Ribhaus idag, inte så bra stekta som jag brukar få när jag beställer well done blev lite geggig i konsistensen.
Bäst är när the legend Ömer, Ö-dog, Mr Kurdistan fixar burgarna.

Dagens spellista ” Klicka här