Lundell


Lundell, Skateboard och FamiljEn härlig Fredag och började som vanligt med fika vid Öhrmans café på morgonen.
Blev även en promenad på ca 4 km i värmen, jag går och går men magen ökar kan vara det där med plus och minus 🙂 eller så är det medicinen som gör att den inte försvinner.

Vi tog oss ner vid Cable Park, en filt och lite gott att äta och dricka gjorde vi oss beredda på att lyssna på Ulf Lundell ifrån utsidan. Janne Bark och Surjo Benigh har jag fotat förut speciellt Surjo som är med överallt i blandade musik kollektioner. ( Lite extra idag när jag satt på uterestaurangen Global Living dagen efter Ulf Lundells gig så kommer i egen hög person Surjo, lite småprat och hann berömma honom och bandet ifrån gårdagens spelning plus gratta för han fyllde idag ?????? )
Vissa gubbar skall inte fika ihop som idag, två personer som är gamla tjuriga gubbar där jag är som en bris på havet rök ihop muntligt och som tur var hejda dom sig efter att jag sa till dom att lugna ner sig lite.
Blev väldigt pinsamt att sitta där och folk som satt där och fika börja vända sig om, då ville jag bara försvinna iväg lite försiktigt.

Lite bilder på skate åkare och Matilda & Florence, som stod och tittade på när dom åkte skateboard.
Florence ville också ha en skateboard, har hon sagt detta blir det så.