Ekeby

Lördag och fika dags
Cancern MyelomenSitter och funderar varför jag inte skrivit en ”dag för dag” om alla jäkla behandlingar jag gått igenom på grund av cancern myelomen, tycker själv det är rätt ointressant att titta bakåt.
Saknaden av mina arbetskamrater på plastikmottagningen på Akademiska sjukhuset och bästa jobbet som sjukhusfotograf och i windows server driften, 15 år på Ackis fick räcka det blev för tungt med all pendling.


Men ok två stamcellsbyten tar på kropp och knopp, och vill väl inte veta egentligen vad all medicin innehåller, året 2020 var nog ett år jag lägger bakom mig.
Tog några månader innan jag en börja äta riktig för att inte nämna öl och annat gott.
Hösten 2020 och vintern som kom därefter kom jag igång rätt bra med träning, detta var tyvärr kortvarigt nu när jag börjar må bra och hade pensionen i sikte och tycker så mycket om en öl eller två så blev plötsligt tröjan lite tajt igen.


Positiva saker, jag har kommit igång med fotograferingen igen köpt ny kamera som jag är såå nöjd med det blev en Canon R6 väntar även på objektivet ett Canon 28 – 70 f2.


Målningen har jag inte kommit igång med ännu, två år sedan jag gjorde en tavla 🙂 har blivit lite bekväm av mig kanske
Just nu ser jag fram emot en skön semester med min fru/livskamrat, sedan tar jag tag i saker som målning och träning.

Idag blev det någon bild ifrån stamfiket Global Living, en bild ifrån Malins Cafe och en på koltrasten som sjöng för mig bara en meter bort.