Kort promenad med gubbarna idag

Upp tidigt för att försöka komma ut i det soliga vädret idag igen, blev lite sen ändå tyvärr.
Mötte upp Amme och Anders vid båtvarvet, och tog en slö promenad förbi Steam hotel och stannade till vid första bästa café därefter.
Idag blev det en prat och fika dag istället, man behöver ju inte anstränga sig varje dag. 🙈

Har fått ackreditering till båda finalerna på Studenternas mellan VSK – Villa herrar på lördag och VSK – Villa damer på fredag.
VSK kunde bjuda på ett dubbelrum i Uppsala, men jag har åkte på en jäkla förkylning och tror jag avvaktar med att åka tills i morgon vill inte fördärva att det blir ännu sämre. 😂

Det har varit en kul säsong där man träffat lite gamla bekanta ifrån den tiden man var aktiv inom fotboll och bandyn och är det jäkligt kul att prata med Stefan och försöka ta den där sportbilden men inte samtidigt för det är omöjligt för jag kan inte göra två saker samtidigt.  🙉

Just nu ser jag väl inte så mycket fram emot finalerna, när det skall bjudas på skitväder och i utomhus arena. 🥶

Skall vara hemma idag och ladda inför lördagens final och hoppas jag mår bättre i morgon, och Stefan får njuta av eget rum på hotellet.

Har känt mig rätt bra efter sprutan igår, men har fått en hosta som irriterar i halsen och det är så typiskt att jag blir dålig varje helg för sprutan jag får på onsdagarna.
Men det kan ju även vara ifrån den där jäkla töntiga typen som stod och hota mig för nära också igår.

Startade cytostatika kur nummer fyra idag, köra tre veckor och vila och har väl snart gjort en tredjedel av behandlingen och det är nu lite lugnare än de första åtta veckorna jag har gjort säger experterna på lasarettet. Det är mycket för att sprutan kommer vara varannan vecka nu, i sexton veckor framåt och då slipper jag bli dålig varje helg kanske.