Hubbo


#Skogsbad


Väldigt trött idag efter en tuff start på veckan, behövde verkligen vila ifatt lite innan jag tog mig ut på en kort tur på drygt 3 km.
Blev även en fruktstund under promenaden idag, och jag har fått en ny favorit plats att koppla av vid när det fortfarande är skönt att sitta ute vid gungan.
Märker att när jag går denna runda så blir kameran hängande över axeln och inga kort blir tagna.
Sommaren är över och det känns på kvällarna speciellt nu, det står inte på nu innan bladen ändrar till vackra höstfärger som är så härligt att fotografera.


I morgon Torsdag är första gym dagen efter semestern, skall ta det lite lugnt med träningen även i morgon risken annars är väl att man tröttnar om det blir för mycket.
Det är bara att leta upp vinterkläderna och varma skor, kan bli lite småkyligt att stå vid isen och fotografera 2*45 minuter


Blir mer och mer sugen på att börja måla tavlor igen, har börjat sparat undan bilder andra har målat och som jag kan inspireras av.
Nu var det väl nästan tre år sedan jag höll i penslarna, och färgerna har jag inte kollat om det torkat men de borde ju fungera att måla med fortfarande.
Lade till en av min favorit tavlor jag målat nedan, pensionärs äventyret fortsätter.


Nu blir det inget Hedemora blues jam i helgen, killgissar lite men tror det blir inomhus på Lördagen och Hedemora Blues Jam – en hyllning till Peps är jag inte så sugen att åka upp för denna gång.


Istället blir det att fotografera bandy i helgen, fotokompisen Stefan Borg fixade ackreditering till helgens Mästarcupen 2022

Det är bara att leta upp vinterkläderna och varma skor, kan bli lite småkyligt att stå vid isen och fotografera 2*45 minuter 🙂