Hubbo


En härlig fika vid Hälla GKÅkte till Öhrmans i morse och var laddad för morgon fika där, pling i telefonen vi fikar på Hälla GK 🙂 bara gasa iväg med bilen till Hälla GK för en härlig morgon fika.
Tänk att man blir lika glad man träffar dessa gentlemän, Janne hade bakat så goda bullar och för att inte prata om glassen alltså det finns vanilj glass och sedan tydligen nu Jannes Italienska vaniljglass som var riktigt god.
Vi blev även bjudna på en hink bollar att slå på ranchen, till och med Peter Jannes bror slog iväg sina bollar men tror inte han var så sugen på detta. Men kolla in Stefans sving, lite Tiger Woods över honom.Idag fick till det lite mer med stegen, hela 8 km så det blev en bra avslutning på veckan motion ändå fast jag började så dåligt.
Men nu var det där med manlig förkylning, och då blir vi väldigt sjuka och kan ha svårt att komma igång fort med träningar eller vad nu vi skall göra.


Var ett tag sedan jag fotade street, och det märks man är väldigt försiktig hur nära jag törs gå objekten 🙂 och är väl inte direkt bekväm att fota street i min hemstad.


Blev en promenad ifrån Stadshotellet till Solsidans restaurang, så även några bilder på färden dit.