Softade ner på promenerandet på Fredagen, lite fika på Öhrmans med nya och gamla vänner ett härligt gäng något som inte var sista gången och sedan ut och njuta av det fina soliga vädret en stund innan mat på Mormors restaurang  med Anders.

Mat & dryck vid Bryggans Bistro på kvällen med släkten, detta skulle man göra oftare så jäkla trevligt.
Färgbilderna är tagna med Huawei p30 pro

 

Lördagen började på förmiddagen med en foto träff med Arospixlar en facebook grupp som nu hade lite prisutdelningar för de som varit med på tävlingar under året som varit, trevligt att träffa nya ansikten och gamla och gott med medhavd kaffe och smörgås ( och frukt som jag glömde att jag hade med mig )

Antal steg fredag och Lördag är inget att ta upp ens  🙂

Har ändrat lite på designen på Pensionärs äventyrs bloggen lite, hade velat haft en bild med på första länksidan och att denna inte var med där man läser denna text, kanske att det vart ok om bilden inte haft rubrik och en ful vit ruta framför sig. Jag försöker hitta lösningar genom css script men skallen går varm 🙂 märker att man kommer mer och mer ifrån data tänket men skam den som ger sig eller !

Nu har det gått 1 1/2 år sedan sista stamcellsbytet, skall träffa nya läkaren eller en stand in för första gången på Fredag. Har tusen frågor eller nja tre fyra alla fall om hur varför. Jag mår rätt bra nu men kunde givetvis mått bättre, allt kunde varit enklare om att tröttheten berodde på att jag är hyfsad aktiv eller 🙂

Länge sedan jag tipsa om någon av mina favorit fotografer, Christer Strömholm är väl en av de bättre vi haft i Sverige och hans foton är bara så jäkla sköna att titta på jag förstår vad Anders Petersen fått sin inspiration ifrån som också är en en väldigt härlig fotograf som jag träffat en gång vid Knutpunkten i Strömsholm.

 

 

Och lite kloka ord nedan att tänka på, något som fastnade i mig.

Ingen av oss kommer härifrån levande, så snälla sluta behandla dig själv som en eftertanke.
Ät den utsökta maten.
Gå i solskenet.
Dyk i havet.
Säg sanningen som du bär i ditt hjärta som om det vore en gömd skatt.
Var knasig.
Var snäll.
Var konstig.
Det finns inte tid för något annat.