Hubbo

Inte mycket till promenad idag

Upp tidigt idag och fixade kaffe mm och ladda upp för bassängträningen, hade lovat mig själv att ta det lite lugnare idag, inga svårigheter att softa ner i 34 graders vatten efter jag kört mina bassäng repetitioner som normalt brukar vara det dubbla.


Tog mig till Lögarängen för att starta min promenad, men så fort jag steg ur bilen så gick luften ur, gick ändå och strosa lite och kollade vinterbadarna som jag tyvärr inte tog kort på idag, kvinnan som badade är nere bakom bryggan på en av bilderna bara hennes cykel syns lite diffust bakom grenarna.
Jag fick min fruktstund medans jag gick där fram och tillbaka, och det fick räcka för idag.
Men bilderna idag blev nästan lika tråkiga som vädret, kanske finns någon djup person som kan se något vackert i dom 🙂


Idag ringde läkaren, och nu kör jag igång med behandling exakt dag vet jag inte, men hon skulle återkomma i morgon på telefon igen.
Känns rätt skönt att få komma igång med behandling, har känt att det inte vart på topp, väldigt trött för de mesta och som jag mest trott berott på väder och influensa.
De flesta man pratar med är ju trötta av årstiden och då kan man ju tro att det beror på detta väder mm och inte sjukdomen.
Denna behandling känns lite lättare än de två föregående jag gjort, det kommer inte bli stamcellsbyte denna gång, som tur är för det tror jag inte jag skulle orka ännu en gång till med.Medicinen denna gång blir:


Revlimid: ( Revlimid är ett läkemedel som används för att behandla vissa typer av cancer och allvarliga tillstånd
som påverkar blodkropparna och benmärgen, nämligen multipelt myelom
)


Darzalex: ( Antineoplastiska medel, monoklonala antikroppar och antikroppsläkemedelskonjugat, CD38 (Differentieringskluster 38) hämmare )


Dexametason Abcur: ( kortison ) 🙂 Det kommer bli mycket städat hemma nu, när man skall börja med kortisonet igen.