Stockholm

Lördag och fika dags
Fotografiska


Blev en tur till Stockholm och träffa yngsta dottern Hanna, körde till Fotografiska där det även blev lite gott käk.
Första våningen med Frank Ockenfels, den korta versionen är han var jäkligt bra.


Frank Ockenfels är en mycket begåvad fotograf som är känd för sitt arbete inom porträttfotografering och reklamfotografi. Han har skapat en mängd ikoniska bilder av kändisar och musiker, och hans arbete har publicerats i en rad olika publikationer och tidskrifter över hela världen.

Ockenfels har en förmåga att skapa dramatiska och emotionella bilder som är mycket imponerande. Han använder ofta olika tekniker och effekter för att skapa unika och minnesvärda bilder, och han är mycket skicklig när det gäller att utnyttja ljus och skuggor för att skapa intressanta kontraster och djup i sina bilder.

Sammanfattningsvis kan man säga att Frank Ockenfels är en mycket skicklig och talangfull fotograf som har gjort en stor inverkan på porträttfotografi och reklamfotografi. Hans bilder är mycket imponerande och har en förmåga att fånga känslor och stämningar på ett sätt som få andra fotografer kan.


Blev även att inhandla lite cigarrer idag medans man är nära FramCigarr, och hann även med att gå runt och fotografera lite igen.