Hubbo


Fika på Global Living, sedan lite promenad


Lördag ner på stan och fika på Global Living, medans frun tog en loppisrunda fick ihop ca 3 km idag bra för att vara en Lördag.
Stannade till lite vid Bondens marknad och tog några kanske street foton, kunde gått närmre och fotograferat men är lite för försiktig i Västerås och fota street.
Gick ner mot turbinhuset utefter Svartån, mycket skräp som slängs ner tyvärr i vattnet.
Lite ironiskt så hamnade det parti som vill rädda världen hamnade i vattnet med valaffischen och skräpa ner tycker att någon av alla partier så är väl Miljö partiet ett som inte skulle välja att sätta upp massa valaffischer.


Alltså dessa valplakat som står och skräpar överallt, hur mycket vinner dom röster på detta?
Internet finns och kostar inte mycket att lägga ut förutom dyra konsultfirmor som kan nå fram till kleti och pleti bättre
Skulle något parti valt att inte ställa ut valplakat så hade inte någon märkt detta jo förresten de andra partierna men vanlige svensson knappast och skulle vilja veta priset på hur mycket det kostar för allt virke och papper alla träd som måste ge vika för skit reklam.
Och varför kosta på reklam pengar, när vissa partiledare inte vet vilken sida de ens skall vara på, och dessa knaspellejönsar skall vi välja in för att de skall vara med regera i Sverige.
Var och röstade idag, skönt att fått detta gjort och nu har jag alla fall gjort vad jag kan göra upp till resten.


Ett gäng tjejer som hade en möhippa satt på en filt i parken nedanför Västmanlands Teatern, mycket fnitter bland tjejerna och många skål till den blivande bruden.
Blev även lite blom och en humla som fastna på bild, medans jag vänta på Susanne.


Blev rätt nöjd med bilden där valaffischen på Mehrnoosh ”Nooshi” Dadgostar ligger i Svartån, lång slutar tid och det blev lite mer känsla i bilden tycker jag


Lördags maten blev att vi tog oss till Saluhallen, var så sugen på Elladi och detta ställe kan jag verkligen rekommendera så god Grekisk mat var länge sedan jag åt och hit kommer jag återkomma många gånger till.
Maten på bilden var en Gyros: Strimlad fläsk/ kyckling 200gr serveras med pitabröd, tzatziki, sallad, pommes