Suchi


Fika, och suchi


Blev inget Hedemora blues jam idag, beslutet kom efter att det blev bestämt att jamet skulle vara inomhus igen.
Förstår att när det blåser och eventuellt kan bli regn är det inte bra att anordna utomhus, lite synd att vädergudarna inte kan vara mer aktiva där i Hedemora en Lördag i månaden.
Meningen var jag skulle kört idag, och Stefan B skulle få njutit att utsikten och hoppas också Johan är på benen snart tror tanten på Grekiska saknar dig Johan.


Idag ner för lite kaffe och monolog med Jörgen Ö och Tuck, dom kan prata dom, lite som Piff & Puff på julafton eller som ett gift par som bara fyller på vad den andre skall säga.
Man behöver verkligen räcka upp handen för att säga något, annars byter dom tema och jag glömmer bort vad jag skulle säga för det har gått så lång tid ifrån jag egentligen skulle sagt något. 🙂


Och vilken morfar vecka det varit, träffat Florence två gånger och var rätt trött efter dom åkte igår.
Det är lätt att glömma att ungar är energi tjuvar, dom måste ha någon kärnreaktor inbyggda för att kunna prata så mycket plus vara överallt på samma gång är ett fenomen.


Lördagskvällen erbjuder på en Montecristo No. 4, Plantation Rom och musik listan blev lite udda Cubansk musik med tanke på cigarren.
Synd bara det blev lite för svalt ute, kortbyxorna blev utbytta mot träningsbyxor.
Hade varit lite nice och plockat lite svamp idag, får ut köra en sväng i morgon och plocka ihop ett gäng/påse det är ju alltid gott med kantarell macka.


Klicka för spellistan >> Klicka här


Cancern då?
Värdena är rätt ok som jag upplever så det känns fortfarande bra, men läkaren skall återkomma i höst för att se om det blir behandling igen snart.
Lite typiskt när man böjar få ordning på sig själv med motion och följd mediciner på grund av cellgifterna skall dom köra igång igen.
Dom säger man skall vara positiv, men det är inte så jäkla enkelt att vara stark hela tiden. Och jag tror min livskamrat har det värre en mig, inte lätt att vara anhörig.
Nu vill jag komma iväg på några dagars vistelse ifrån Tillberga, och skulle behöva komma ner till Österlen och bara få känna att man kommit iväg några dagar. Och även en sväng upp ifrån Österlen till Hunnebostrand och hälsa på där en dag.
Det är inte många som läser detta jag skriver var dag, nästan som man plågar folk 🙂 men jag skriver bara rakt upp och ner mina pensionärs dagar som jag känner för stunden och plussar på med lite bilder ifrån mina dags äventyr.