Beachvolleyboll


Beachvolleyboll Lögastrand Västerås

Lite trött idag, kanske för det var en långtur till Uppsala, var ju där i några timmar igår och bilåkande fram och tillbaka tar på krafterna.

Nåja en sovmorgon blev det och kanske jag var värd detta eller inte.
Frukost sedan ner på Global Living för lite gubbfika, gick sedan en sväng på stan/centrum med Enrico.
Blev även en bild på honom vid en grön äng 🙂
När jag gick till bilen kom en konstnär ut ur sin ateljé, jag visste vem hon var tror hon blev lite förvånad att jag var bekant med hennes son men det var alla fall Marion Belin ifrån hennes Ateljé som jag blev inbjuden till.

Väntan på frun och yngsta dottern, vi skulle träffas vid Saluhallen för månadens hamburgare och denna var en toppen god en med B.B.L.T – 150g Swedish beef, double cheese, bacon, bearnaise, lettuce and tomato.

Stannade till vid Lögastrand beachvolleyboll, valde att fota i svartvit och jag tycker dom blev lite hyfsade om jag får tycka till själv.

Dagens skrivare spellista ifrån Spotify = >> Klicka här


När dom pratar på radio eller tv, så har det blivit vanligt typ inom fotbollen att någon manlig eller kvinnlig reporter skall prata norrländska, och värre än då det finns något ställe nere i Småland där dom inte kan säga R utan istället J, hur kan man i skolan lära ut att detta är ok?

Ungefäj som det äj lika ok att skjiva så, men man skulle bli halshuggen föj mindje ?

Lite mej galenskap, en kollega på en annan avdelning som vi skulle jäklas med.
Vi kom övej ett gammalt tangentbojd som hade kastats, kollegan och jag köpte kjasse som vi odlade i detta och näj det växt till sig så pass så gick vi in och bytte ut tant Anitas tangentbojd mot detta med krasse och vi hade klippt av kabeln så det inte gick att stoppa in i någon datoj av säkejhetsskäl.
Tog inte många timmaj innan hon sände in en patjull med sina slavaj som gick på min kollegas skjivbojd ? och jag klajade mig.


Nästan 5 km idag, bra för att vara en Lördag

Tips på bra musik i veckan, Bluesfest i Torp
Biljetter kan beställas här = >> Klicka här för att komma till Tickster