Hubbo


Bassängträning och promenad


En vecka där jag varit lite inaktiv på att skriva och lägga upp bilder.
Nu när jag inte har skrivit var dag vad jag gjort denna vecka, så lär jag summera den fast den inte är klar ännu.
jag vet ju att Lördagar och Söndagar inte är mina aktion dagar direkt, skulle jag gå något extra en helg så kommer jag givetvis skriva om detta lite extra 🙂
Veckan har alla fall bjudit på 3 mil, drygt en timme simning och drygt en timme gym och det är väl inte fy skam.
Bilderna denna gång var inte direkt några bra bilder, men ändå bilder och ibland kanske man måste gå tillbaka för att komma framåt igen.
Lite djupt kanske, just nu vill jag ut och fota musik mer och vill även komma in mer på dokumentär foto/street igen.
Längtar även väldigt mycket till New York igen, ett mecka för street fotografering + få fotografera Dag Weibel innan han kommer hem till Sverige igen.


Pålning utanför Östermälarstand igen, ser ut som dom skall förlänga promenad bryggan ytterligare.
Regnet var ganska ihärdigt strax efter nio tiden i morse, först var jag ner och fick femte sprutan därefter ner och fick lite friskluft innan två timmars fikat med gubbarna.
Åkte till Saluhallen och valde en kebab talrik, kan ju inte äta hamburgare eller Grekiskt var gång man är där för att få något i magenSitter och kolla en serie på Netflix,som är jäkligt bra som heter: Berättelserna bakom bilderna som jag kan rekommendera.
Just nu ett avsnitt om fotografering i Indien och dödsfotografer, han har till och med typ CV där det finns fotografier på döda människor han fotat.
Och fotografen som är den det handlar om är inte så jäkla smidig heller, kan tycka att han valt lite väl klumpig utrustning för detta ändamål.
Alltså fånga drama i dessa miljöer är ju inte att man behöver leta ihjäl sig, och visste ni att det går åt minst 250 kg ved för att bränna ett lik som sedan askan kastas ut i floden.
Men här sitter jag och är anklagande och gnällig, gör något själv då typ 🙂
Göra rent koppar ledarna på som sitter vid gängan på objektivet eller koppar plattorna på batteri så brukar jag använda nedan rengöringsmedel som jag köpt på apoteket