Hubbo

Småtrist promenad
Idag var det dags för bassängträning, liten ny träning som jag hade sett fram emot idag, simma i strömmande vatten och skulle max få köra 15 min.
Kom med jätte mycket förväntningar på träningen idag, började som vanligt med styrketräningen i vattnet innan dom körde igång maskinen.
På med simglasögonen och börja med crawl, men efter tre minuter var jag tvungen att köra bröstsim jag tog helt slut efter ca 5 minuter luften var helt borta.
Jag var tvungen att hämta andan en stund innan jag körde igång med styrketräningen istället, kanske jag klarar sex minuter nästa gång 🙂 skam den som ger sig
Kul är det, och det har säkert de på sidan också ser det ut som.


Ner till Solsidan med bilen och börja gå mot Steam hotel, vände en bit tidigare på grund av att regnet eskalerade lite.
Lyckades få ihop 4,5 kilometer idag, rätt nöjd ändå med dagen.


Sjukdomen då, jag känner mig mer trött, och att jag även har någon form av seghet i benen.
Var ju och lämna prover förra veckan och de lär väl vara klara snart så jag får veta mer när något skall göras angående ny behandling.


Igår ringde jag Apple.se supporten, angående SD kortet fungerar då och då.
Han försökte att få mig att jag skulle göra lösningar som bara är just för stunden, jag bad honom att göra ett ärende av det och sa att han skulle skriva att dom skulle göra om och göra rätt.
Hur svårt är det att fixa detta för kodarna, och sedan lägga ut en ny uppdatering fa.. jag är ju pensionär och skall inte hålla på med massa data längre 🙂


Bilderna idag var inga höjdare bilder, det blev helt enkelt bara enkla bilder bara för att.