Hubbo, Vallbybron och Fika

Med start under Vallbybron sedan ut på en rejäl långrunda med bra tempo i stegen, känns så jäkla enkelt att bara trycka på lite i uppförsbackarna allt promenerande ger resultat till slut.
Trodde det skulle börja regna när jag var halvvägs utefter Mälaren, men inget regn under promenaden.
Stannade till och surra lite med Sune inne på Magic line tattoo, sedan vidare och tog en kopp kaffe på Global living med gubbarna.

Aaaa Peter har börjat träna motionscykel inför Vättenrundan nästa år sa han. Bosse, Enrico och jag skall agera vätskekontroller åt honom önskade han och självklart ställer vi upp för en vän som han.
När han är klar skall han få en plumpen med cykel tatuerad på skinkan, av Bosse på Magic Line studio.

Min vän grisen kommer fram och grymtar när jag står där vid staketet, idag fick den massa gräs mm, höll inne med gräset lite då och då så han tittade i kameran först.

Något jag tänkt på när man går utefter Svartån varenda dag är att man ser inte mycket av ån för all sly och det höga ogräs som växer utefter den.
Tänk så fint det skulle kunna vara på promenadstråk där man kan se ån och sitta och koppla av lite med en frukt eller två 🙂

Det är förberedelser på Vallby friluftsmuseum inför midsommar, stången är klädd och om det är något typiskt midsommar att hässjorna där vet jag inte men det ser lite somrigt ut.

1,1 mil idag och det känns så jäkla bra.
I morgon gymmet dags för musklerna att jobba lite, sedan lite dropp för skelettet på medicinskdagvård

Dagens musik skapar lista > Klicka här <