Hubbo

Stockholm för god mat och öl
En dag till Stockholm, hälsa på Andreas & Hanna 🙂
Blev lite steg idag, men vad gör man inte för go öl och mat.
Blev bland annat en långpromenad till Akkurat, inte lätt att välja bland så mycket öl sorter som de har.
”Akkurat” är en ölkrog i Stockholm som är känd för sitt stora utbud av öl från hela världen. Krogen har funnits sedan 1995 och ligger på Hornsgatan 18 i stadsdelen Södermalm.

Akkurat har vunnit flera priser för sitt ölutbud och är en populär destination för ölälskare från hela världen. Krogen har över 500 olika ölsorter på menyn, inklusive många lokala bryggerier och mer sällsynta sorter från mindre bryggerier runt om i världen. Menyn uppdateras regelbundet med nya ölsorter, så det finns alltid något nytt att upptäcka.

Utöver ölutbudet erbjuder Akkurat också en meny med mat som passar bra till öl, inklusive rätter som hamburgare, schnitzel och ostbrickor. Krogen har också en trevlig atmosfär med avslappnad inredning och live-musik på vissa kvällar.

Sammanfattningsvis är Akkurat en populär ölkrog i Stockholm med ett stort och varierat utbud av öl från hela världen. Krogen är välkänd för sitt ölutbud och är en bra plats för ölälskare att utforska olika sorter och smaker.


Turen gick igenom gamla stan och förbi slottet, hade inte tid att kolla om Kungen var inne det var mer bråttom till bilen vars parkering höll på att gå ut. ”vi kom i tid 🙂

Ett försök till street foto idag, men med detta tempo var det bara att ge upp och följa strömmen.
Streetfotografi vara en utmanande och spännande form av fotografi.
Genom att planera i förväg och vara medveten om min omgivning kan jag öka mina chanser att fånga bra ögonblick och skapa imponerande bilder men man bör nog gå själv när man skapar bilder. 😂