Hubbo


Cityrunda, motion och fotograferingBilen blev som vanligt parkerad under Vallbybron, ” gratis parkering 🙂 ” sedan ner mot Östra kyrkogården.
En fotovän visade bild igår och blev lite sugen på miljön, tog några bilder ifrån samma plats och gick vidare in mot centrum sedan.
Stanna till och jiddra lite med Sami på Hi-Fi butiken, på Global Living hade gubbarna redan gått hem när jag kollade in.
Gick ner mot Slottet och sedan tillbaka till Vallbybron, summa på steg idag blev 7 kilometer.


Blev ett fototema igår på Fotocirkel, tänkte att jag får börja träna lite på ICM fotografering som är avsiktliga kamerarörelser och förkortas ICM efter den engelska benämningen (intentional camera movements) det blev två bilder.


Kom på att jag har kollat in en som heter Erik Malm sedan tidigare, här på hans sajt finns jäkligt coola bilder Icm fotografering.
Nu behöver denna typ av fotografering inte bara innefatta natur bilder, kan ju även vara lite abstrakt konst foto.
Nu skall jag försöka få till en bra ICM bilde till nästa fototräff, jag har ett mission 🙂

Just ja, cancern börjar komma tillbaka lite för mycket tycker jag fick ett brev av läkaren idag och det går uppåt lite för var gång jag är och tar prover nu. Räknar med någon form av behandling nästa år. Nåja det är bara att bita ihop, kunde varit värre.