Train Station Hill


Cityfestivalen Västerås

Vi tog oss ner till Cityfestivalen, hade lovat lite att fota bandet Tailor Hill Station.
Det är ett gäng duktiga artister men kom lite i skymundan för Mimer scenens artist Molly Sanden.
Inget regn så länge vi var där nere i centrum, har regnat desto mer idag Fredag.
Men vilken fuktighet det var idag, efter duschen tog det någon minut sedan rann svetten igen, börjar bli svalt ute nu och det går att andas normalt.

Kom ett par som bytt en sko med varandra, ser ut som dom hade något så lika storlek på fötterna säkert några nykära som kom på iden att göra något liknande.

Sedan ett gäng tjejer med lite udda klädsel, först trodde jag det var en möhippa men kanske tur jag inte frågade kanske är så man skall se ut idag när man går ut 🙂
Jag skall väl inte säga något om min klädsel jag hade som ung, dom kallar oss modds lottapäls, pippitröja eller en ful orange Helly Hansen tröja. Hade även världens fulaste stickade mössa den såg ut som en förstoring av en äggvärmare och den var varm oftast börja det klia i skallen kort efter man satt på sig denna fula sak.

Det blev drygt 5 km igår, men inget gym, har åkte på någon form av en manlig förkylning svårt att förklara hur allvarligt detta är för oss män och man skall ju inte träna när man är sjuk 🙂 och hade inte orkat ändå.

Ikväll Fredag skall vi till Surahammar i Bruksparken för att lyssna och titta på The Blue Benders, ett sådan jäkla bra band med ett gäng ungtuppar som kommer bara bli bättre och bättre.
The Blue Benders börjar klockan 19:00 och dessa vill jag inte missa för allt smör i Småland.

En låt skall jag väl kunna länka upp ifrån Blue Benders >> Klicka här för att se och lyssna